Dorota napisala:
>hej, to może wspólnie założymy klub miłośników wypraw górskich?
niewykluczone
ja jestem otwarty, mam kilku znajomych, z ktorymi czasami chodze po gorach, ale marzy mi sie cos bardziej systematycznego i albo dolacze/dolaczymy do jakiegos istniejacego juz klubu/stowarzyszenia albo predzej czy pozniej sam zorganizje takowy
Ostatnie lata poswiecilem na stworzenie klubu milosnikow "muzyki 3ciego ucha" [jazz, avant rock, wspolczesna, avant pop itp] wiec teraz moge podjac sie nowego zadania:-)
>Hmm, coś o sobie? no cóż, na forum to mogę Ci napisać, że jestem z >Lodzi, że pracuję, a każdy wolny czas staram się spędzać aktywnie tzn. >na jeździe rowerem lub na rolkach, a zimą: chodzę na łyżwy lub na >biegówki. a teraz proszę o vice versa[/quote]
Na tym forum moge powiedziec, ze jestem z Krakowa, pracuje [wiec nie naleze juz do mlodziezy szkolnej:-)] a swoj wolny czas poswiecam na swoje pasje takie jak: muzyka, koncerty [glownie jazz ale nie tylko, dobry rock i pop rowniez mnie cieszy], wedrowki po gorach, podroze [w ostatnich miesiacach bylem w Anglii i Danii], dobry film, filozofia, rower, narty! Mam wielu roznych znajomych i przyjaciol, ale ciagle lubie poznawac nowych ciekawych ludzi a wedrowki gorskie sa moim skromnym zdaniem bardzo dobra do tego okazja.
Jutro jade w Tatry na 3 dni w malym gronie a po Bozym Ciele w wiekszym do Slowackiego Raju.
Reszta na priv bo jak widze na razie to na tym forum ludzie [jak na razie] nie sa zbyt rozmowni:-)
pozdrawiam