Auralis napisał(a):
Chyba pierwszy raz widzę relację tylko w formie panoram

A co do trasy.... cóż, chciałoby się tam być i ją przejść w takiej pogodzie

Jestem ostatnio na nie chory, choć zwykłych fajnych fotek też bym trochę znalazł. Nie chciałem zaśmiecać za bardzo

W Tatry jeżdżę często - przynajmniej raz do roku. Tak świetną pogodę miałem tylko raz - w sierpniu 2009, ale wtedy podchodziłem "tylko" na Giewont.
PS: Zrobiłem już wiele zdjęć górskich i moim zdaniem najlepiej oddaje się ich piękno na panoramach. Nawet moja lustrzanka przy 18 mm nie ma jakoś super szerokiego kąta i często trzeba składać panoramę z 2 zdjęć, aby ukazać to co się widziało tam stojąc.
Z drugiej strony panoramy są szerokie i wąskie więc nie nadają się do druku. Dodatkowo aby dostrzec szczegóły trzeba je powiększać. Zawsze są jakieś za i przeciw

Krabul napisał(a):
Zdjęcia są spoko - chociaż jestem fotograficznym ch.ujem i się nie znam ale podobają mi się. Ale opisy niektóre średnio trafione. Zawsze mnie trochę irytuje zwrot "szczyty Orlej Perci" czy "widok na Orlą Perć", ale "pasmo Orlej Perci" to już w ogóle nie pasuje.
Dolina Koprowa co prawda tworzy jeden system z Doliną Cichą, ale to raczej ta druga leży na granicy między Tatrami Zachodnimi a Wysokimi. Zachodnim ograniczeniem Koprowej są doskonale widoczne na tym zdjęciu Liptowskie Kopy, które przez Polaków są przyporządkowane jednoznacznie do Tatr Wysokich (u Słowaków ponoć różnie).
Ogólnie tatrzański klasyk przy pięknej pogodzie. Brawo
Poprawiłem opisy zgodnie z Twoimi uwagami. Wiedziałem, że będą pewne obiekcje, bo sam nie jestem jakimś super znawcą wszystkich dolin i szczytów. Jeśli wciąż coś jest nie tak to proszę o uwagi - sam chętnie się douczę