Witam wszystkich
Mam nadzieję, że trafiłem na odpowiedni temat, jeśli nie, liczę na wyrozumiałość
Razem z trzema znajomymi kochamy góry. Stąd narodził się pomysł, aby stworzyć fanpage'a który może zachęcić szersze grono osób niż tylko naszych najbliższych. Krótko o nim. Nie zabraknie tam "ładnych widoczków", lecz głównym naszym zamysłem jest nakręcenie ludzi, aby wyszli na górski spacer. Zdajemy sobie jednak sprawę, że góry to nieprzewidywalny żywioł do którego trzeba się przygotować, dlatego promujemy tam wszystkie aktywne formy spędzania czasu, które mogłyby pomóc nam w zdobywaniu polskich, (ale nie tylko) szczytów. Myślę, że dużym atutem tego fanpage'a będą nasze relacje z wypraw, ale także zdjęcia, które będą tam wrzucane są robione na naszych wędrówkach. Nie braknie tam różnych ciekawostek o górach, które mogą zaskoczyć nie jednego weterana.
Uważam także, że wiele osób z tego forum może pomóc nam w realizacji naszego celu, więc jeśli tylko masz chęć podzielić się naszą wspólną pasja zostaw tam łapkę w górę i bądź na bieżąco

. Prośba od nas, abyście tylko w miarę swoich możliwości byli aktywni . Pozdrawiamy
Serdecznie zapraszam
https://www.facebook.com/PasjaGoryMotywacja/